Bu film kahkaha vaad ediyor

Onur Bilgin’in yönettiği ve Selahattin Taşdöğen, Mihriban Er, Emre Ertunç, Mustafa Ertunç Alıcı’in oynadığı Geçerken Uğradım, 28 Şubat 2020’de MC Film dağıtımıyla Runo Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.

Bu film kahkaha vaad ediyor
banner127

İstanbul’da toptan gıda işi ile uğraşan Cavit, uzun zamandır ailesine verdiği tatil sözünü yerine getirmeye karar verir. İstanbul’dan deniz, kum, güneş hayaliyle Antalya’ya doğru yola çıkıp, dönüşte de Türkiye’nin gezilmesi görülmesi gereken ne kadar önemli yeri varsa görmeye kararlı olan aile, yemek için Afyon’da mola verir. Cavit’in Afyon’da oturan askerlik arkadaşı Cemil’e, geçerken uğramasıyla gelişen olaylar komik bir hale dönüşür.

Gösterim Tarihi: 28 Şubat 2020
Dağıtım: MC Film
Şirket: Runo Yapım
Filmin Türü: Komedi
Yapım Yılı: 2020
Süre:105 Dakika
Senaryo: Ahmet Taşpınar
Görüntü Yönetmeni: Evren Eren
Müzik: Serpil Efe
Yönetmen: Onur Bilgin
Oyuncular: Selahattin Taşdöğen, Mihriban Er, Emre Ertunç, Mustafa Ertunç Alıcı, Hilal Anay, Ahmet Taşpınar, Cemil Koska, Filiz Arıtmaç, Münevvere Alpboğa, Sevinç Arda, Fatih Çorapsız
Konuk Oyuncular: Serpil Efe Sümer Ezgü, Gülay Ezgü

Sinopsis:

İstanbul’da toptan gıda işi ile uğraşan Cavit, uzun zamandır ailesine verdiği tatil sözünü yerine getirmeye karar verir. İstanbul’dan deniz, kum, güneş hayaliyle Antalya’ya doğru yola çıkıp, dönüşte de Türkiye’nin gezilmesi görülmesi gereken ne kadar önemli yeri varsa görmeye kararlı olan aile, yemek için Afyon’da mola verir. Cavit’in Afyon’da oturan askerlik arkadaşı Cemil’e, geçerken uğramasıyla gelişen olaylar komik bir hal alır. Cemil ve ailesinin kendilerini misafir etmesiyle, Afyon’da kalan İstanbullu aile, her gün Afyon’dan gitme planı yapsalar da, akşam yemeklerinde Cavit’in ailesinden birinin çenesi düşüklüğü yüzünden, Cemil ve ailesinin onları bırakmaması sonucu bir türlü Afyon’dan çıkamazlar. Türkiye’de gezmek istedikleri neresi varsa, bir muadilini kendilerine Afyon’da sunan Cemil ve ailesi ile İstanbullu aile arasında geçen komik maceralar birbirini kovalar.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30