Korkmadan ve yılmadan devam etmeliyiz

Feryat Gökdoğan: "Böyle bir lidere ve Cumhurbaşkanına sahip olan bir ülkenin vatandaşları olarak bizim görevimiz korkmadan, yılmadan 2023’e adım adım ilerleyerek, Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikameti sonuna kadar devam ettirmektir.”

Korkmadan ve yılmadan devam etmeliyiz
banner127

Milli Beka Hareketi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feryat Gökdoğan Erzincan’da bir konuşma gerçekleştirdi. Binali Yıldırım’ın Türkiye’nin görev seçmeden en iyi hizmet eden adamı olduğunu söyleyen Gökdoğan ayrıca hedeflerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizdiği istikameti sonuna kadar devam ettirmek olduğunu açıkladı.

Milli Beka Hareketi yaklaşık 65 bin ilde, 400’e yakın ilçede ve 25 ülkede yapılanması olan şu an ülkenin örgütlü en büyük sivil toplum hareketidir. Konfederasyon olma yolunda da hızla da yol almaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde ilerleyen, bu memleketin yiğitlerini bünyesinde barındıran bir harekettir. Şu an kendisine siyasi parti diyen, AK Parti’nin içerisinden kopmuş, yüzde 1’lik bile olmayan siyasilerin başaramadığı başaran bir harekettir Milli Beka Hareketi… Erzincan’a gelmişken de Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’dan da bahsetmeden olmaz. Türkiye’nin görev seçmeden en iyi hizmet eden adamı Binali Yıldırım’dır. 

Saygıdeğer Kemal Kılıçdaroğlu dün tüm Türkiye’deki bürokratlarımızı töhmet altında bırakan bir açıklamada bulundu. Kendi çapında aba altından sopa gösterdi. Bizim kendi siyasilerimiz anladığı dilden cevap verdi ancak, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklamalarını 15 Temmuz’dan önce yapsaydı belki yol arkadaşı Pensilvanyacılar hala görevde olurdu ve onu dinleyecek birkaç tane bürokrat bulabilirdi. 15 Temmuz sonrasında yaşanan değişim sonrasında şu andaki bürokratlarımız bu vatanın yiğit evlatlarıdır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tehdit ve cümlelerinden etkileneceklerini de düşünmüyorum. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir konuşmasında ‘Bizim bu vatandan başka bir vatanımız olmadığına göre, bize bu vatanı dar etmeye çalışanlara, biz bu vatanı dar ederiz’ diyor. Böyle bir lidere ve Cumhurbaşkanına sahip olan bir ülkenin vatandaşları olarak bizim görevimiz de korkmadan, yılmadan 2023’e adım adım ilerleyerek Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikameti sonuna kadar devam ettirmektir.”
 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2021, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30