Google Asistan yenilendi!

Ülkemizde de Türkçe dil desteğiyle kullanabildiğimiz Google Asistan tasarımı yenilendi. CES 2019 kapsamında yepyeni özelliklere de kavuşan Google Asistan yeni tasarımında bakalım neler sunuyor?

Google Asistan yenilendi!
banner127

Google Asistan tasarımı güncellendi!

Uzun bir süredir merakla beklenen Google Asistan artık Türkçe olarak size yardımcı olabiliyor. Oldukça sevilen uygulamanın ülkemizdeki kullanıcı sayısı da her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda Google sunduğu yeni güncelleme ile birlikte arka planda kalan özelliklerinde kullanılmasını hedeflemiş.

Tasarımda ufak yeniliklere giden Google, sesli asistanı hala ön planda tutarken Google Lens özelliğini daha kolay erişebilmeniz ve ulaşabilmeniz için mikrofonun yanına konumlandırmış. Klavye ile yazarak asistanla konuşmanız içinde yine mikrofonun sağ tarafına bir klavye butonuna yer verilmiş.

Yine keşfet butonuna da daha kolay erişebilmeniz amacı ile yer aldığı üst köşeden alt tarafa taşınmış. Böylece Google tasarımda yaptığı ufak değişikliklerle Google Asistan’ın sahip olduğu tüm özellikleri bir araya toplamış ve kullanımını çok daha kolay hale getirmiş.

Peki siz Google’ın ufak değişikliklerini nasıl buldunuz? Google Asistan’ı günlük hayatınızda kullanıyor musunuz?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30