Yüzü savaş alanına döndü!

Dünyanın konuştuğu Deontay Wilder-Tyson Fury boks karşılaşmasının ardından İngiliz boksör Tyson Fury dün akşam İngiliz televizyon kanalı ITV'ye bağlandı. Fury'nin yüzü savaştan çıkmış gibiydi.

Yüzü savaş alanına döndü!
banner127

Deontay Wilder-Tyson Fury kapışması dünyayı televizyon başına kilitledi. Amerikalı boksör Wilder, 9 ve 12. rauntlarda İngiliz Fury'yi yere indirmeyi başardı ancak pes etmeyen Fury yerden 10 saniye bitmeden kalkmayı başarmıştı.

Üçüncü kez yere düşseydi teknik nakavtla maçı kaybedecek olan Fury, bunun olmasına izin vermedi.

Karşılaşma sonunda ise hakemlerden gelen sayılar maçın berabere bittiğini gösteriyordu. Hakemlerin 114-112 (Fury), 115-111 (Wilder) ve 113-113 puanlarını verdiği maç, berabere bitmişti. 

Fury ise dün ülkesinin televizyon kanallarından ITV'ye bağlandı ve mücadeleyi değerlendirdi. Canlı yayın esnasında Fury'nin yüzünü görenle adeta şoke oldu. İngiliz boksörün aldığı darbeler, maçın yoğunluğunu kanıtlar gibiydi. Maçı kazanmayı hak ettiğini belirten İngiliz boksör, "Kararı duyunca şoke olduk. Kardeşlerim kendilerini zor tuttu. Ben de onları zor tuttum. Bir olay çıkıp bu maça gölge düşmesini hiç istemezdim. Şükür ki böyle bir şey olmadı ama hakemler de benim hakkımı yedi. Tarihi bir geri dönüş olacaktı benim için" şeklinde konuştu. 

1 senede 170 kilodan 115 kiloya düşen Fury, Wilder'ın karşısına müthiş bir geri dönüşle çıkıp, iki kez yere inmesine rağmen galibiyeti de kaçıran taraf olmuştu. Fury ve Wilder'in bir maç daha yapacağı konuşuluyor.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30