Her gün yeni bir gelişme!

Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla Ahmet Kural hakkında başlatılan soruşturmanın dosyası, yeni deliller doğrultusunda yeniden Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'na gönderildi.

Her gün yeni bir gelişme!
banner127

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği, hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla oyuncu Ahmet Kural hakkında başlatılan soruşturmanın dosyası, yeni deliller doğrultusunda yeniden Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’na gönderildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği Ahmet Kural’dan şikayetçi olması üzerine yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında atanan uzlaşmacının ardından müşteki Sıla Gençoğlu’nun uzlaşmayı reddettiği, şüpheli Ahmet Kural’ın avukatının ise dosyaya ilişkin yeni deliller sunduğu öğrenildi.

KADINA KARŞI ŞİDDETİN ÖNLENMESİ BÜROSU’NA GÖNDERİLDİ

Soruşturmayı yürüten uzlaştırma bürosu savcısının, yeni delillerin incelenmesi için dosyayı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’na gönderdiği belirtildi.

Dosyaya sunulan delillerin bu büroda incelendikten sonra soruşturma dosyasının yeniden Uzlaştırma Bürosuna gönderileceği ve sonrasında dava açılıp açılmayacağına ilişkin bir karar verileceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30