Paykwik Sanal Kartı Kullanmak Zahmetli Mi?

Sanal kart alternatifi paykwik kullanmak zor mudur? Sizler için detaylandırdık.

Paykwik Sanal Kartı Kullanmak Zahmetli Mi?
banner127

Sanal kart kullanmak konusunda kafanızda pek çok soru işareti varsa sizi böyle alayım! Kendi işimden dolayı sık sık sanal kart araştırması yapıyorum ve en avantajlı özelliklere sahip olan sanal kartları bulmaya çalışıyorum. Bundan dolayı piyasadaki sanal kartların neredeyse tamamından haberdar olduğumu söylemek sanırım yanlış olmaz. Yaptığım detaylı araştırmalar, hizmetlerinin benim için en ideal hizmetleri kapsadığını bana gösterdi. Bundan birkaç sene öncesinde kullanmaya başladığım Paykwik sanal kartları, halen online alışverişlerimde tek yardımcım. Güvenilir, hızlı, avantajlı ve yüksek limitli sanal kart arayışı içerisinde olanlara deneyimlerimi aktarmak için bir yazı paylaşmaya karar verdim. Siz de ön ödemeli kart arayışında iseniz, makalenin devamının size bu konuda fikir verebileceğinden eminim.

Paykwik ile Online Alışveriş Serüvenim

Online alışveriş deneyimimde güvenlik kaygılarımı yaşamamak adına çok fazla çözüm yolu denedim. Paykwik ile tanışmamdan beri ise yeni bir yol aramıyorum. Çünkü aradığım çok sayıda avantajı ve kullanım kolaylığını bana sağlayan bir sanal karta sahibim. Online alışveriş süreciniz içerisinde bu sanal kartı nasıl kullanacağınızı size adım adım anlatacağım.

  1. Paykwik ile işlem gerçekleştirmek, kredi kartı ile işlem yapmaktan bile daha kolay. Kullandığınız sistemin yeni olması sizi tedirgin etmesin. Zira Paykwik, 2009 yılından beri bu alanda hizmet veren platformlardan bir tanesi. Bu sistemin bizim gibi kullanıcılar için yeni olması, teknolojik açıdan güvenilmez olduğu anlamına gelmiyor kısacası.
  2. Alışveriş gerçekleştirmek istediğiniz sitenin Paykwik ile ödeme kabul edip etmediği çok önemli. Paykwik ile para yatırabileceğimiz bahis siteleri, alışveriş siteleri, rezervasyon siteleri ve çok daha fazlası bulunmaktadır. Fakat yine de ödeme sayfasına geldiğinizde logoyu görmeniz gerekmektedir. Eğer kullandığınız site destekliyorsa, Paykwik ile ödeme yapma sürecinde hiçbir problem ile karşılaşmayacaksınız demektir. Aslında tam da bu noktada bir şeye parmak bakmak yararlı olabilir. Kullandığınız sanal kartın sizin için gerçekten yararlı olmasını istiyorsanız, öncelikle prestijli bir sanal kart kullanmalısınız. Çünkü ancak prestijli bir kart çok sayıda ticari platform ile ödeme yöntemi konusunda anlaşma sağlayabilir. Ticari platformlar ile anlaşması olmayan bir sanal kart ise, ne kadar güvenli ve güvenilir olursa olsun işinize yaramayacaktır. Paykwik’i tercih etmememin en önemli sebeplerinden bir tanesi de buydu. Sektördeki 10 yıllık tecrübesi ve tanınırlığı, bana büyük bir güven verdi. Kartı kullanmaya başladığım ilk günden itibaren henüz bu güvenimin boşa çıktığını söyleyemem.
  3. Paykwik satış işlemlerinde herhangi bir şekilde kişisel bilginizi girmenize olanak vermez. İsim soyisim gibi temel bir bilgi bile ödeme yaparken gerekli değildir. Sizin için gerekli olan tek şey, kullandığınız sanal kartın numarası ve şifresidir. Bunun dışında kendiniz ile ilgili hiçbir bilgi paylaşmak zorunda değilsiniz. Bu durum, sanal kartınızı bir yakınınız ile paylaşmanız da kolay hale getirir. Paykwik üzerinden ödeme gerçekleştirirken kendi belirlediğiniz şifre ile işlem yaparsınız. Bu şifreyi belirlerken dikkat etmeniz gereken çok şey var. Önemli bir koruma bariyeri olduğundan dolayı sistem şifreye gerçekten çok önem veriyor. Aklımda kalan en önemli detay ise, şifrenin 14 karakter olması gerekliliği idi.
  4. Güvenilir Paykwik ödemesi yaparken son aşama, mobil doğrulama aşaması olacak. Tahmin edebileceğiniz gibi eğer bir alışveriş yöntemi güvenilir olduğunu iddia ediyorsa, bir doğrulama sistemine sahip olmalıdır. Paykwik de bu konuda sizi hayal kırıklığına uğratmayacak hızlı ve konforlu bir doğrulama sistemine sahip.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30