Ahmet Ataç: "Biz büyük bir aileyiz"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederken, “Biz Tepebaşı olarak büyük bir aileyiz. Aile olarak bu zor günleri de birlikte aşacağız” dedi.

Ahmet Ataç: "Biz büyük bir aileyiz"
banner127

 Başkan Ataç Şirintepe Mahallesi’nde çok sayıda esnafı dükkanlarında ziyaret etti ve bol kazançlar diledi. Mahalle esnafı ile tek tek görüşen Başkan Ataç, uğradığı kahvehanelerdeki vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “Hemşehrilerimiz ile her noktada bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Şirintepe’de esnafımıza hayırlı işler diledik. Ekonomi olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu ekonomik krizden de en çok etkilenenlerin başında esnafımız geliyor. Ama biz Tepebaşı olarak büyük bir aileyiz. Aile olarak bu zor günleri de birlikte aşacağız. Gittiğimiz her yerde gösterdikleri alakadan dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 Başkan Ataç’a Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Nazan Erşahin, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Selami Çetin, Meclis Üyesi Adayları Atilay Dalgıç ve Vural Yörük de eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30