Hatipoğlu Küçükçekmece'deki silahlı saldırı sonrası geçmiş olsun diledi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında yaşanan silahlı saldırı sonrası geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hatipoğlu Küçükçekmece'deki silahlı saldırı sonrası geçmiş olsun diledi
banner127

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti sırasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 22 yaşındaki E.G.D. yaralanırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı E.G.D, yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

 Saldırı sonrası devlet yetkilileri ve siyasiler geçmiş olsun dileğinde bulundu. AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu da sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hatipoğlu, "AK Partimizin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Aziz Yeniay'ın uğradığı menfur saldırıyı kınıyorum. Sayın Yeniay'a, teşkilatımıza ve olay yerindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30