AK Parti Eskişehir'de temayül yoklaması

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı üyeleri, yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayları için temayül yoklamasında oy kullandı.

AK Parti Eskişehir'de temayül yoklaması
banner127

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Gökmeydan Spor Salonu’nda temayül yoklaması yaptı. Yüzlerce parti üyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden belediye başkan adayı olmak isteyen onlarca kişi arasından seçim yaptı. Sabah erken saatlerde başlayan yoklama, gün boyu sürdü.

 Temayül yoklaması için Eskişehir’e gelerek partililer ile görüşme gerçekleştiren AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Partimizin kuruluşundan itibaren Sayın Cumhurbaşkanı’mız teşkilatlarımızın görüşlerine her daim başvurur. Gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde teşkilatımızın görmek istediği adayları Genel Merkezimiz önemsiyor. Burada da teşkilat mensuplarımız, partimize mensup olan mevcut belediye başkanları varsa onların değerlendirilmesi ve görmek istedikleri adayları yazmak suretiyle görüşlerini bildirecekler. Saat 16.00’da itibariyle Sayın Cumhurbaşkanı’mız buradaki teşkilat mensuplarımızın görmek istediği adayları kendisi de görecek. Bunun sonrası da tabii ki en kısa zamanda AK belediyecilikle Eskişehir’imizi buluşturabilecek bir adayımızı, kuvvetli bir adayımızı Eskişehirli seçmenimize inşallah sunacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30