Gençlik ve Sağlığı konuşuldu

Tepebaşı Belediyesi ve Çocuk Hakları Kültür Sanat Derneği iş birliği ile filmler eşliğinde Gençler ve Uzmanlar ‘Gençlik ve Sağlığı’ Konuşuyor etkinliği düzenlendi.

Gençlik ve Sağlığı konuşuldu
banner127

Tepebaşı Belediyesi ve Çocuk Hakları Kültür Derneği iş birliğinde Gençler ve Uzmanlar ‘Gençlik ve Sağlığı’ konuşuyor etkinliği düzenlendi. Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte gençler, iki gün boyunca uzmanlarla bir araya geldi. İlk gün gençler, ‘Gelecek Kaygısı İle Başa Çıkmak’ isimli seminerde yetişkin ve ergen psikiyatri Prof. Dr. Bülent Coşkun ve çocuk psikiyatri Prof. Dr. Ayşen Coşkun ile buluştu. Seminerde ilk olarak kısa filmler izletilerek yorumlaması yapıldı. Ardından ise ‘Bağımlılığın önlenmesi’ konulu seminerde Prof. Dr. Gülcan Güleç gençlerle buluştu.

 “Sağlık konusundaki projelere önem veriyorum”

 Etkinliğin ikinci gününde ise Psikiyatri Prof. Dr. Gamze Özçürümez, ‘Şiddetsiz İletişim Mümkün’, Doç Dr. Ersin Uygun da ‘Stresle Başa Çıkmak ve Dayanıklılık’ isimli seminerle gençlerle bir araya geldi. İkinci gün gerçekleşen oturuma katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak verilen hizmetlerden söz ederek “Ben de bir hekim olarak sağlık konusundaki çalışmalara önem vererek bu alanlarda projeler gerçekleştiriyorum. Biz de belediye olarak psikolojik danışmanlık hizmeti veriyoruz. Siz gençler istediğiniz zaman bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Dil ve Konuşma Terapisi Konuşma Merkezimizde hem çocuklara hem yetişkinlere hizmet veriyoruz” diye konuştu.

 İki gün boyunca süren etkinliğe İstanbul Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Selma Karabey, Bahçeşehir Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Özge Karadağ, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimlerinden Prof. Dr. Nezih Orhon ve Prof. Dr. Alper Altunay da eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30