Ali Babacan'dan 'gençleri rahat bırakın' çağrısı

Ali Babacan, "Gençler sosyal medyada özgürce paylaşım yapmaya çekiniyor. ‘Silivri soğuktur’ söylemini hepiniz duymuşsunuzdur. Bu paylaşımlar ileride işe girerken bu twitler önüme çıkar diye korkuyorlar. Bırakın gençler mizah yapıp eleştiri haklarını kullansınlar."

Ali Babacan'dan 'gençleri rahat bırakın' çağrısı
banner127

Ali Babacan 1. Olağan Eskişehir İl Kongresinde konuştu.

Ali Babacan konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye'nin en genç, en yeni, en yenilikçi siyasi partisinin hep beraber kurduk. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu sancılı günleri geride bırakıp ülkemizi her alanda en üst seviyeye taşıyacağız. Türkiye’nin birbirinden güzel renkleri partimizin çatısı altında bir araya gelmeye başladı. Gerçek bir hukuk devleti ile, özgürlüklerin doyasıya yaşandığı, milletimizin refahının yükseleceği günler çok yakın.

ÇÖZÜMÜ BAŞKA YERDE ARAMASINLAR
Ülkemiz hayırlı olan listelerde en altlarda, hayırlı olmayan listelerde ise en üst sıralarda yer alıyor. Basın özgürlüğü konusunda dibi gördük. Türkiye 1959 yılından 2019’a kadar en fazla hak ihlali kararının verildiği ülke durumunda. Hakkımızda 356 defa bu ihlal kararı verilmiş. Bizden sonra ikinci sırada yer alan Rusya’ya verilen ihlal karası ise sadece 72… En yakın rakibimizi beşe katlamışız. Bu tablo Türkiye’ye yakışmıyor. Biz demokrasimizi ligin birinci sırasına taşımak zorundayız. İfade özgürlüğünün önündeki engelleri kaldırmadıkları sürece demokrasimiz ilerlemeyecek, ekonomi düzelmeyecek, işsizlik azalmayacak. Bu ülke ancak sağlam bir demokrasi ile, özgürlüklerle ekonomide yükselebilir. Çözümü başka yerlerde aramasınlar. 

BIRAKIN GENÇLER ELEŞTİRSİN
Gençler sosyal medyada özgürce paylaşım yapmaya çekiniyor. ‘Silivri soğuktur’ söylemini hepiniz duymuşsunuzdur. Bu paylaşımlar ileride işe girerken bu twitler önüme çıkar diye korkuyorlar. Ne kadar büyük ve ağır bir baskı ortamı içerisinde yetişiyorlar. Bırakın gençler mizah yapıp eleştiri haklarını kullansınlar. Devletin görevi gençleri korkutmak olamaz. Gençler ülkemizin yarını değil, bugünüdür. 

ÜLKENİN ÜZERİNDE AĞIR BİR GÖLGE VAR
Akraba bir bakan istifa etti, koltuk boş kaldı, dolar kuru yüzde 10 geriledi. Boş koltuk piyasaları rahatlattı. Borsa yükseldi. Demek ki bu iktidar ülke üzerinde ağır bir gölge oluşturuyor. Komple bir iktidar değişikliği olursa ülke nasıl bir nefes alacak siz düşünün.”

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2020, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30