Amacımız devletimizin bekasıdır

MHP İl Başkanı İsmail Candemir, gazeteciler ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Amacımız devletimizin bekasıdır
banner127

Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti arasında Cumhur İttifakı hakkında konuşan Candemir,‘‘ 15 Temmuz Türkiye için milat olarak kabul edilir. Uçurumun eşiğine gelen ülkeyi yeniden kurtarabilmek için bir ittifak yaptık. İttifaktaki amacımız devletimizin bekasıdır. Biz siyasetimizi menfaatler, pazarlıklar üzerine kullanan bir parti değiliz. Andımız üzerinden, MHP’nin 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlara taahhütleri üzerinden verdiği kanun teklifleri rahatsızlık yarattı. Atatürk çok iyi tarif etmiş. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran herkes Türk’tür diyerek. Türk’lük bir ırk meselesi değil, bir kimliktir. Cumhuriyetimizin 95. Yılını kutlayacağız. Cumhuriyetin kazanımlarına hep birlikte sahip çıkmalıyız. Önceliğimiz devletin milletin geleceği olmalı’’ şeklinde konuştu.

‘MERKEZ YOKLAMA YAPILACAK’

MHP olarak Eskişehir’de 14 ilçede ve 1 büyükşehir adayı ile seçimlere katılacaklarını ifade eden Candemir,‘‘ 1 Aralık saat 17.00 istifalar için son tarihtir. Bu tarihe kadar aday olmak isteyen arkadaşlarımızı bekleyeceğiz. Merkez yoklama yapılacak. İstişare edilerek Eskişehir’e en faydalı olacak adayları belirleyeceğiz. Eskişehir’in problemlerine yönelik 12 adet komisyon kurduk. 100’e yakın arkadaşımız ilçe ilçe, sokak sokak çalışmalarına başladı. Ülkü Ocaklarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile de anket çalışmaları yapıyoruz. Biz Eskişehir’e hizmet eden herkese teşekkür ederiz. Şehrin lehine olan her şeye evet deriz, aleyhine olan her şeye de hayır deriz. 2 yıldır bir yerel seçim çalışması yürütüyoruz. Adaylarımızı da projelerimizi de sizlerle paylaşacağız’’ diye konuştu.

‘ŞEHİTLER ANITI TOPLANIYOR’

Günyüzü’nde bulunan Şehitler Anıtı’nın durumu hakkında da bilgi veren Candemir,‘‘ Şehitler Anıtı ile alakalı biz Pazar günü merkez ilçe başkanlarımız ve Günyüzü ilçe başkanımız ile ilgili gerekli incelemeleri yaptık. Günyüzü Belediye Başkanı gitmeden ve gittikten sonra aramamıza rağmen bizimle görüşme nezaketini göstermedi. Günyüzü’nden ayrılmadan AK Parti’nin İl Başkanı’na toplantıda olduğunu bildiğim için mesaj attım. Çarşamba gününe kadar bekledim. Cevap gelmeyince sizlerle paylaşma gereği duydum. Bu bizim için bir siyaset malzemesi değil. Yapılması gereken bu. Çarşamba günü akşamı mermerler anıta inmeye başladı. Perşembe günü de ekipler çalışmaya başladı. Anıt toparlanmaya başlamış vaziyette. İnşallah en kısa sürede giderek inceleme yapacağız’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 01:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30