BARLAR SOKAĞINA KİM 'DUR' DİYECEK?

Son günlerde Barlar Sokağı’nda artan asayiş olayları yetkililerden müdahale bekliyor.

BARLAR SOKAĞINA KİM 'DUR' DİYECEK?
banner127

  Eskişehir Hoşnudiye Mahallesi’nde ‘Barlar Sokağı’ olarak bilinen Vural Sokak’ta son zamanlarda yaşanılan kavga ve olaylar gündemden düşmüyor. Geçen hafta iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralanmış, tekmelerin ve yumrukların havada uçtuğu olayda, bir kişi aldığı darbeler sonucu yere yığılmıştı. Vücudunun çeşitli yerlerine defalarca tekme ve yumruk atılan şahıs ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştı.

 Öte yandan iki hafta önce de, iki grubun silahlı kavgasında 2 kişi yaralanırken, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavgaya karışanların A.G., K.B. ve İ.D. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan 3 şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 Son günlerde Barlar Sokağı’nda sık sık yaşanan kavgalara karşı çevredeki vatandaşlar tepki göstererek, olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

 Geçtiğimiz senelerde tırmanan olayların ardından emniyet önemli tedbirler almıştı. Şimdi ise hemen herkesin diken üzerinde olduğu Barlar Sokağı’nda yeniden huzurun sağlanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2022, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30