Başkan Ataç şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile bir araya geldi.

Başkan Ataç şehit aileleri ve gazilerle buluştu
banner127

 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesi’nin 18. olağan genel kurul toplantıları öncesinde düzenledikleri buluşmaya katıldı.

 Gökkuşağı Kafe’deki buluşmada; Başkan Ataç’ın yanı sıra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme, şehit aileleri, gaziler ve yakınları da yer aldı. Buluşmada katılımcılarla sohbet den Ataç, “Şehit yakınları ve gazilerimiz bizler için çok kıymetli. Biz, her zaman sizleri baş tacı etmeye devam edeceğiz. Yıllardır süren beraberliğimiz hiç bozulmayacak. Çalışmalarınızda başarılar dilerken tüm gazilerimizi ve şehit yakınlarımızı saygı ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

 Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 Öte yandan Başkan Ataç, buluşma sonrası gerçekleştirilen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesi 18. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan olarak seçilen Sevinç Uluçeşme ve yönetimini de tebrik ederek, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30