Benim için sürpriz olmadı

Anadolu Gazetesi'nin yazı işleri müdürü Cihan Yıldırım'a konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç birbirinden önemli açıklamalara imza attı.

Benim için sürpriz olmadı
banner127

Cihan Yıldırım bugünkü Anadolu Gazetesinde yer alan bugünkü köşe yazısında Ahmet Ataç'ın kendisine kullandığı cümleleri paylaşırken şu ifadeleri kullandığını belirtti;

HERKESLE GÖRÜŞÜRÜM

"İYİ Parti ile bu anlamda bir temasım ya da görüşmem olmadı. Hatta yanlış anlaşılır diye bu aralar yapmam gereken ziyareti de yapamıyorum. Sayın Milletvekili Arslan Bey ile hekimlikten de kaynaklı dostluğumuz var. Bunlar siyasi faaliyet dışında olan şeyler. Dediğim gibi ortada görüşme yok, öyle bir niyet de yok. Biliyorsunuz ben herkesle, tüm partilerle görüşürüm. MHP ile de, Saadet ile de görüşürüm. Bu tür iddia ya da söylentiler, başka partilerin talep ediyor olması benim adıma güzel bir şey. Ama dediğim gibi böyle bir niyetim yok. Ben CHP’liyim. Herkesten çok CHP’liyim. 1971’de partiye üye oldum.

MHP ESKİŞEHİR'DE FARKLIDIR

AK Parti, MHP ile ittifak yapsa da tabanı tutamazlar, yönlendirme yapamazlar. Genel seçimde bu olabilir ama yerel seçim farklıdır. Eskişehir de farklıdır. Benim çok ciddi, çok önemli MHP’li dostlarım var. Eskişehir’deki MHP’linin tavrı farklıdır. Hoca’nın yeniden aday gösterileceğini biliyordum. O nedenle Genel Başkan’ın Eskişehir ziyaretindeki açıklaması benim için sürpriz olmadı.

DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR

Benim Tepebaşı’nda mutluluğum çok büyük. Daha yapacağımız işler var. Yeni projelerimiz var. Devamlılığını sağlamamız gereken işlerimiz var. Tepebaşı’nda mutluluk içinde devam edeceğim. Vatandaş için daha iyi, daha güzel şeyler yapacağız."

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30