Güven yok ki ekonomi düzelsin

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Güven yok ki ekonomi düzelsin
banner127

Kabukçuoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı,

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

"Bildiğiniz üzere Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorunu dün Meclis gündeminde de konuşuldu. Devlet maalesef vatandaşlarımıza vermiş olduğu sözü tutmuyor. İnsanlar ilk anlaşılan sürede belirtilen primi yatırmışlar ancak çalışma sürecinde kanun değiştiği için mağdur duruma düşüyorlar. Vatandaşlarımızın haklı olarak sözleşmesinde yer alan haklarını savunmak bizim görevimiz. Bir futbol maçı başladıktan sonra kurallar değişmez. Bu da böyle bir durum. Biz İYİ Parti olarak seçimlerden önce bu konuda bir vaatte bulunduk ve sözümüzün arkasında durduk. Ancak dün mecliste yapılan oylama öncesinde MHP’nin son dakikada yan çizmesi nedeniyle bu yasa tasarımız meclisten olur alamadı. Biz üzerimize düşeni yaptık.

ENGELLENİYORUZ

24 Haziran dönemi oldukça zordu. İktidar partisinin her türlü engellemelerine rağmen Eskişehir’de yüzde 13,2 oy aldık. Bugün Cumhuriyet meydanında açıklama yapacaktık ancak onun için bile izin alamadık. 9 ay gibi bir süre içerisinde de Türkiye genelinde yüzde 10 oy alarak toplamda 43 milletvekili çıkartmayı başardık. Vatandaşlarımıza bunun için bir borcumuz var. Bu borcu da sadece iyi çalışarak ödeyebiliriz.

SON KARAR PARTİ MERKEZİNİN

Yerel seçimler için de iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu seçimlerde çok daha dikkatli davranmak zorundayız. Görüştüğümüz çok iyi insanlar var. Bize gelen talep de var. Tüm görüşmelerimizi tamamlayıp bir rapor oluşturacağız ve parti merkezimize ileteceğiz. Son kararı da onlar verecek.

ERMAN BEY İSİMLERDEN BİRİSİ

Erman Gölet ismi ile de görüştüğümüz doğrudur ancak biz sadece Erman Bey ile görüşmedik. Görüştüğümüz isimlerin popüler olmasından ziyade çalışkan olmasıyla, siyasi geçmişi temiz ve kaliteli isimler ile görüşüyoruz. Bilinen isimlerin olması daha iyi olur ancak biz asla şehir dışından bir isim getirim insanlara tanıtmak ile zaman kaybetmeyeceğiz.  Seçimlere 5 ay kalmış. Bu çok riskli bir karar olur. O nedenle bu kentte yaşayan, sevilen,güvenilir ve toplumun benimsediği bir ismi aday göstereceğiz.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Seçimlerde her partinin bir hedefi vardır. Biz de İYİ Parti olarak tüm adaylarımız ile bu seçimi kazanmak istiyoruz.

GÜVEN YOK Kİ EKONOMİ DÜZELSİN

Ülkemizin en büyük problemi şuan ekonomik anlamda. Vatandaşlarımız en çok bu konuda sıkıntı çektiği için böyle konuşuyorum. 450 milyar dolar borcu olan bir hükümetimiz var. Ortada 235 milyar dolar gibi bir rakamı bu sene içerisinde ödemek zorunda olan bir devlet var. Her yıl 35-40 milyar dolar açık vermeye de devam ediyorlar. Bu krizin geleceği çoktan belliydi. AK Parti sürekli pansumanlar ile bu işi götürmeye çalışıyor. Bu hükümet çok yanlış yaptı. Çok hata yaptılar. En başta seçilen insanlar vatandaşlarımıza güven vermiyor. Hazine ve Maliye bakanımız kim. Cumhurbaşkanımızın damadı. Bu durumda yurt içi ve yurt dışında güven problemi yaratıyor. 5 ayda bu tablonun düzelmesi imkansız gibi. Bu süreçte en çok da sıkıntıyı vatandaşlarımız çekiyorlar. Olan yine onlara oluyor."

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30