Bu sorun bir an önce çözülmeli

Eskişehirli vatandaşlar Yunus Emre Devlet hastanesine gidebilmek için Fevzi Çakmak caddesini kullanmak zorundalar. Ancak hava karardıktan sonra bu cadde bazı insanlar için tehlikeli olabiliyor. 

Bu sorun bir an önce çözülmeli
banner127

Yunus Emre Devlet Hastanesi geçtiğimiz yılın sonunda yeni binasında hizmet vermeye başlamıştı. Vatandaşlar bu binaya yaya yolu ile Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden ulaşabiliyorlar. Ancak Uluönder mahallesinde yer alan bu cadde de yeterli ışıklandırma olmaması sebebiyle gece saatlerinden işkenceye dönüşebiliyor. Dar bir yola sahip olan bu caddede araçların park etmesini önlemek için yerleştirilen büyük taşlarda gece saatlerinde insanların takılıp yere düşmelerine neden olabiliyor.

Konu ile ilgili 222Haber mikrofonlarına konuşan bir mahalle sakini özetle şu ifadeleri kullandı.

“SSK tramvay durağından acil bölümüne yaya yolu ile giriş yapmak isteyen vatandaşlarımız bu caddeyi kullanmak zorunda. Ancak bu caddede maalesef yeterli ışıklandırma yok. Gece saatlerinden insanlar yürümekte zorluk çekiyorlar. Hastalık durumu ağır olanlar oluyor, yaşlı insanlar oluyor. Bu konuda acil bir çözüm bekliyoruz. Burada Uluönder parkı var. Gece saatlerinde bu parkta alkol tüketen insanlar oluyor. Sokak köpeklerinden çekinen insanlarımız yeterli ışıklandırma olmaması nedeniyle telaşa kapılıp koşmaya başlıyor ve o yol kenarındaki taşlara takılıp düşebiliyorlar. Yeterli aydınlatma olsa bu sorunların pek çoğu çözülecek. Belediye ile temasa geçtiğimizde bize Zorlu Enerji ile iletişime geçmemiz gerektiği söyleniyor. Artık kimin yetkisindeyse bu sorun bir an önce çözülmeli. 
 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30