banner130

Büyükerşen beklemede

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Gündoğdu’yu baştan sona yenileyecek proje hakkında Gündoğdu Mahalle sakinlerine bilgi verdi.

Büyükerşen beklemede
banner127

Kentsel Dönüşüm İletişim Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, Büyükerşen “Üç ayrı yerleşim alanından oluşan projenin birinci ve üçüncü bölgelerine ait çalışmaları bir yıl önce hazırlayarak Büyükşehir Meclisi’ne gönderdik. Fakat sizler için hazırladığımız Gündoğdu’nun çehresini değiştirerek, orayı yeni bir cazibe merkezi haline getirecek projemizin ilk bölgesi Ak Parti’nin çoğunlukta olduğu Büyükşehir Meclisi komisyonunda 1 yılı aşkın bir süredir görüşülmeden bekletiliyor” şeklinde konuştu.

İnanıyorum ki sizlerle birlikte Gündoğdu’yu baştan sona yenileyerek, yaşamaktan mutluluk duyacağınız bir mahalle haline getireceğiz. Ancak önceklikli olarak Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İmar Komisyonu’nda 1 yıldır bekletilen bu projenin Belediye Meclisimize getirilerek onaylanması gerekiyor” dedi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlarla birebir görüşmelerin de İmar Komisyonu kararının ardından en kısa sürede başlayacağını ifade etti. Mahalle sakinleri ise kendileri için Gündoğdu Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hazırlayan ve mahalleleri ile yakından ilgilenen Başkan Büyükerşen’e teşekkür ederek, projenin yapım aşamasının başlaması için İmar Komisyonu ve Meclis tarafından onaylanmasını sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine eklediler.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30