Büyükerşen'den başarılı muhtarlara teşekkür plaketi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, uzun yıllardır muhtarlık görevini yürüten Akcami mahalle muhtarı Kemal Mandal ve Gültepe mahalle muhtarı Ali Al’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Büyükerşen'den başarılı muhtarlara teşekkür plaketi
banner127

 Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’in ve Türkiye’nin en uzun süre görev yapan muhtarları arasında yer alan Akcami mahalle muhtarı Kemal Mandal ve Gültepe mahalle muhtarı Ali Al’ı makamında ağırladı.

 44 yıldır muhtarlık görevini yürüten Kemal Mandal (84) ve 40 yıldır muhtarlık yapan Ali Al’ı (77) ağırlayan Büyükerşen, emektar muhtarların verdikleri üstün hizmet, belediye ile vatandaş ilişkisine sağladıkları büyük katkı nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

 Burada konuşan Büyükerşen, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile halkımız arasında köprü görevi görerek çok büyük hizmetler veren iki muhtarımızla bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Hem şahsımın hem de Eskişehirlilerin şükran duygularının ifadesi olan bu şiltleri kendilerine takdim ediyorum. Eskişehirlilere çok büyük hizmetlerde bulundular, iki muhtarımıza da şükranlarımı iletiyorum. Şahsım ve Eskişehir halkı adına çok teşekkür ediyorum. Tabi ben görevden ayrılıyorum ama Atatürk ilkeleri doğrultusunda bir Büyükşehir Belediye Başkanının Eskişehir’e yakışacağını düşünerek yanımda yetişen hukukçu Ayşe Ünlüce’yi muhtarlarımıza ve siz sevgili Eskişehir halkına emanet ediyorum.” dedi.

 Muhtarlar Kemal Mandal ve Ali Al da Büyükerşen’e ince düşüncesi nedeniyle teşekkür ederek, “Çok mutlu olduk, çok duygulandık. Sizlerin Eskişehir’e olan hizmetleriniz unutulmaz. Her zaman yanımızda oldunuz. Asıl biz sizlere teşekkür ederiz.” dediler.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşma çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30