Çağfen Koleji'nden görkemli tören!

Çağfen Koleji, Eskişehir’de kendi alanlarında önemli çalışmalara imza atmış ve şehre değer katmış kadınları, düzenlenen görkemli bir törenle onurlandırdı.

Çağfen Koleji'nden görkemli tören!
banner127

Çağfen Koleji tarafından bu yıl 2’ncisinin düzenlendiği, aralarında tanınmış isimlerin de bulunduğu akademisyen, iş kadını ve kadın yöneticilerle 'Kadın Eli' Töreni 11 Mart 2020 Çarşamba günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çağfen Koleji öncülüğünde düzenlenen ‘Kadın Eli’ Töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayıp Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin’in açılış konuşmasının ardından plaketlerin sahiplerine takdim edilmesiyle devam etti. Toplu fotoğraf çekimi için herkesin sahneye davet edilmesinden sonra tören sona erdi.

Bugün burada Anadolu adını anaların dolu olmasından dolayı alan, bu toprakların bir değeri olan kadınların bizim için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak için buradayız. Bu bir ödül töreni değil, ödül vermek bizler için mümkün değil. Bizler ödül verebilecek bir mertebede değiliz. Kimseyi ödüllendiremeyiz ama herkese değerini teslim ederiz, emeğin değerini teslim ederiz. Bugün burada Eskişehirimize değer katan kadınlarımız ile beraberiz. Ülkemiz, kadın var oldukça, kadın emeğine saygı duymayı arttırarak gittikçe her zaman daha güçlü var olacaktır. Bir okul olarak Eskişehir’de 2’ncisini gerçekleştirdiğimiz bu törenin her yıl devam edeceğini bildirir, bundan sonra da Çağfen’in şehrin değerlerine ve geleceğine dokunacağına söz veririm.

Yapılan konuşmaların ardından Eskişehir’e değer katan kadınlara plaketleri verildi.

Çağfen Koleji tarafından düzenlenen “Kadın Eli” töreninde Yılın Kadın Akademisyeni Prof. Dr. İlknur KEÇİK, Yılın Kadın Bürokratı Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye GÜVEN ZAPTİYE, Yılın Kadın Gazetecisi Saadet YÖRÜKÇÜ, Yılın Kadın Genç İş İnsanı Nurdan YENİ, Yılın Kadın İş İnsanı Öznur ÖZDEN, Yılın Kadın Sağlıkçısı Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Filiz KOÇ, Yılın Kadın Sanatçısı Doç. Lilian Maria TONELLA TÜZÜN, Yılın Kadın STK Yöneticisi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi AKMEN, Yılın Kadın Sporcusu Arzu KABAL, Yılın Kadın Yerel Yöneticisi Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem KUŞ AÇIKGÖZ ve Vişnelik Mahalle Muhtarı Meriç GÜNEY.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30