Deniz Demir'e önemli görev! Ilgaz Group yatırımları Eskişehir'in parlayan yıldızı olacak

Eskişehir Turizm Birliği Başkanı, TUROYD İç Anadolu Bölge Başkan Yardımcısı, TGA Eskişehir Temsilcisi Deniz Demir, Eskişehir’de turizm yatırımları ile son dönemde ön plana çıkan Ilgaz Group bünyesinde CEO olarak göreve başladı.

Deniz Demir'e önemli görev! Ilgaz Group yatırımları Eskişehir'in parlayan yıldızı olacak
banner127

 2 kez turizm oscarı kabul edilen QM Awards ödülü, 3 kez şehrin en iyi oteli ödüllerini hem şehrine hem de yönettiği tesislere kazandıran Deniz Demir'e, 2024 yılı itibariyle Ilgaz Group bünyesinde bulunan Radisson Eskişehir Centrum, Radisson Eskişehir Deluxe/Suites, Emirgan Sütiş Centrum, Emirgan Sütiş Osmangazi , The Pub, King Pub işletmelerinin tamamı emanet edildi.

 Kendisine verilen görevden duyduğu memnuniyeti dile getiren Deniz Demir, "Ilgaz Group yatırımları ile Eskişehir‘e son dönemde yapılan en önemli ve en yeni yatırımlardan biri olurken, hem şehrin turizmine hem de marka değerine ciddi ivme kazandıracaktır. Türkiye’nin son dönemde turizm anlamında parlayan şehri Eskişehir’e hem değer katan hem de istihdam sağlayan Ilgaz Group yatırımları Eskişehir’in bundan sonraki dönemde parlayan yıldızı olacaktır" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30