Elazığspor’u da yeneceğiz!

Eskişehirsporlu genç futbolcular Elazığspor'u da yenmek istediklerini ifade ettiler.

Elazığspor’u da yeneceğiz!
banner127

Eskişehirsporlu oyuncular Osmanlı maçında alınan galibiyetin önemli olduğun belirterken, sıra da Elazığ maçı olduğun söyledi. 

Ligde arka arkaya alınan mağlubiyetlerin ardından kritik Ankara deplasmanında galip gelen Eskişehirspor’da 3 puan herkesin yüzünü güldürdü.

Maç sonu oldukça mutlu olan oyunculardan Mevlüt Çelik, Furkan Balaban, Mehmet Feyzi Yıldırım ve Halil İbrahim Öner duygularını dile getirdi.

MEVLÜT “ELAZIĞ’I DA YENMELİYİZ”  

Haftalar sonra ilk 11’de yer alan defans oyuncusu Mevlüt Çelik  “Öncelikle kazandığımız için çok mutluyum. Takımımız son haftalarda kötü gidiyordu. İstemediğimiz sonuçlar alıyorduk. Takımın hak ettiği yer burası değil. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Şimdi önümüzde çok önemli bir Elazığspor karşılaşması var. Bu maçı da kazanmalıyız. Onlarda alt sıralardan kurtulmak istiyor. Biz sahaya galibiyet için çıkacağız. Bu maçı kazanıp taraftarımızın yüzünü biraz daha güldürmek istiyoruz” dedi.

FURKAN “TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN”

Kritik maçta ilk 11’de sahaya çıkan ve başarılı bir performans sergileyen Furkan Balaban “Hafta boyunca bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Takım olarak buradan iyi bir sonuç çıkartacağımıza inanmıştık. 4 haftadır mağlup oluyorduk. Bu durum bizi çok üzüyordu. Takım olarak buraları hak etmediğimizi biliyorduk. Çok şükür kazandık. Emeğimizin karşılığını aldık. Bizi buraya kadar gelip destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetimizin onlara armağan olsun” dedi.

MEHMET FEYZİ “BİZ BURALARI HAK ETMİYORUZ”

Osmanlı karşısında yedek kulübesinde oturan ve maç sonu da takım arkadaşları ile birlikte galibiyet sevincini doyasıya yaşayan Mehmet Feyzi Yıldırım “Konuşmaya gerek yok. Biz buraları hak etmiyoruz. Buraları hak etmiyoruz. Biz alt sıraların takımı değiliz. Biz yukarıların takımıyız. Bunu her maçta gösteriyoruz. Türkiye’nin en iyi taraftarına sahibiz. Osmanlıspor karşısında çok güzel bir performans sergiledik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

HALİL İBRAHİM “ELAZIĞ MAÇI ÇOK ÖNEMLİ”

Ankara’da yedek oturan Halil İbrahim Öner ise “ Çok mutluyuz iyi mücadele ederek önemli bir galibiyet elde ettik. Allah bu mutluluğumuzu bozmasın. Biz böyle birlik oldukça yenemeyeceğimiz takım yok. Yeter ki birlik olalım. Bu tablo bozulmasın. Umarım bunun devamı gelir. Hafta sonu Elazığspor ile karşı karşıya geleceğiz. O maç bizim için çok önemli. Elazığspor karşılaşmasını kazanıp, Osmanlıspor galibiyetini daha da anlamlı hale gelmesini sağlarız” dedi. (İstikbal)

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30