Emrah Karaduman Eskişehir'e geliyor

Aleyna Tilki ile çıkış yakalayan ve kısa süre içerisinde gece kulüplerinin aranan ismi olan Emrah Karaduman Eskişehir'de sahne alacak.

19 Ekim Cuma akşamı Eskişehir'in ünlü gece kulübü Mood Night Club'de sahne alacak isim sevenleri bir araya gelecek. Özellikle son albümünde yer alan birbirinden hit parçaları ile Eskişehirlieri coşturacak olan Emrah karaduman'ın performansı merakla bekleniyor.

EMRAH KARADUMAN KİMDİR?

Aleyna Tilki ile beraber olan Emrah Karaduman, 1992 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Bir dönem Samsum'da sahne alan Emrah Karaduman daha sonra İstanbul'a taşındı. Şans eseri Hande Yener ile tanışan Emrah Karaduman uzun yıllar orkestrasında klavye çaldı. Daha sonra müzikal yeteneği ile Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise'nin şarkıları düzenlemiş ve geliştirmiştir. 2015 yılında Toz Duman albümünü çıkan Emrah Karaduman’ın asıl çıkışı ise Aleyna Tilki ile oldu. 2016 yılında Cevapsız Çınlama şarkısının aranjörlüğünü yapan Emrah Karaduman, aynı zamanda Aleyna Tilki ile beraberlik çalışıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30