Eskişehir'de teknik buluşma

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Türkiye'deki 5 büyük hayvanat bahçesinin teknik personelini Eskişehir’de buluşturdu.  

Eskişehir'de teknik buluşma
banner127

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisindeki Eskişehir Hayvanat Bahçesi, başarılı çalışmalarıyla ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda davet alırken, önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi öncülüğünde ilki düzenlenen teknik çalışma toplantısı, Türkiye'deki 5 büyük hayvanat bahçesinin katılımı ve Eskişehir Hayvanat Bahçesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Darıca Faruk Yalçın, Gaziantep, Antalya, Bursa ve İzmir Hayvanat Bahçelerinde görevli teknik personelle yapılan toplantılarda; hayvan refahı, beslenme, vaka paylaşımı gibi konular hakkında bilgi alışverişi yapılarak ileriye yönelik planlarda hayvanat bahçeleri arasında etkileşim sağlanması için kararlar alındı.

Toplantılar sonrası Hayvanat Bahçesi’nde teknik gezi yapan misafirler, yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ifade ederek ev sahipliği nedeniyle de Eskişehir Hayvanat Bahçesi yetkililerine teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30