Eskişehir'deki belediyeler bence başarısız!

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir Kanal 26’da yayınlanan Gündem Özel programında Muharrem Esen’in sorularını yanıtladı.

Eskişehir'deki belediyeler bence başarısız!
banner127

İsmail Candemir programda şu ifadeleri kullandı;

“Devletimizin koronavirüse karşı yürüttüğü mücadeleyi herkesin takdirle karşıladığını görüyoruz. Burada millet ve devlet dayanışmasını bir kez daha gördük. Dünya genelinde örnek gösterilen ülkeler arasında yer aldığımızı bilmeyeniniz yoktur. Sağlık Bakanlığımızın göstermiş olduğu gayrete vatandaşlarımızın da uyması gerekiyor. Normalleşme paketlerinin devre girdiği bu günlerde tedbirlere aynen devam etmemiz gerekiyor. Sağlık personellerinin göstermiş olduğu özveriden çok memnunuz. Maskelerimizi takmaya devam edelim. 

Koronavirüs sürecinin elbette ekonomik bir sıkıntı yarattığı da bir gerçek. Milyonlarca kişiye 1000 TL sosyal yardım ödemesi yapıldı. Kamu bankaları tarafından 10 bin TL'ye kadar 6 ay geri ödemesiz kredi desteği sağladı. Özel bankalar da keşke kamu bankaları gibi davranabilseydi. Esnaflarımıza kredi verirken yaşattıkları sıkıntıları biliyoruz. Dünya çapında ekonomik anlamda ister istemez bir daralma yaşanacak. Ülkemizde koronavirüs süreci bence olabildiğince güzel idare edildi.

İnsanlarımız geçim derdinde. Günlük yevmiyeler kazanarak evlerini geçindiren vatandaşlarımız bu süreçte ciddi sıkıntı yaşadılar. Mübarek Ramazan ayındayız. Toplumsal dayanışmayı daha çok ön plana çıkarmamız gerekiyor. 

Eskişehir’deki belediyelerin verimli çalıştıklarını göremedim. Bu salgında vatandaşa bir katkı sağladığını göremedim. Sokağa çıkma yasağında ekmek dağıtımı gibi üç beş faaliyet yaptılar ama çok yetersiz olarak değerlendiriyorum. Diğer illerdeki belediyeler ile Eskişehir’deki belediyeleri kıyasladığımızda ne yazık ki çok başarısızlar. Eskişehir halkına çok fazla katkı sağladıklarını düşünmüyorum. 

Türk milleti büyük bir millettir. Biz yedi düveli dize getirmiş bir milletiz. İnşallah alacağımız tedbirleri en üstte seviyede uygulayarak bu süreci üstün başarıyla atlatacağız.”
 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 00:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihal
Nihal - 4 yıl Önce

Katılıyorum doğru söylemiş

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30