Geleceğin bilardocuları Tepebaşı'nda yetişiyor

Tepebaşı Belediyesi Çukurhisar Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi geleceğin bilardo sporcularını yetiştiriyor.

Geleceğin bilardocuları Tepebaşı'nda yetişiyor
banner127

Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği çok sayıda faaliyet ile Eskişehirli çocuklar için kendilerini geliştirecekleri imkanlar sunmaya devam ediyor.

Çukurhisar Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde bilardo eğitimleri çocuklardan yoğun ilgi görüyor. 7 yıla yakın süredir devam eden ve uzman eğitmenler tarafından verilen bilardo eğitimlerine katılan öğrenciler, bilardo ile tanışıyor. Bilardo eğitimini alan öğrenciler katıldıkları müsabakalarda da Tepebaşı’nı ve Eskişehir’i başarıyla temsil ediyor. Son olarak bilardo takımından Ada Kırcı, Irmak Kuytu ve Nehir Kuytu, Eskişehir Okul Sporları Cepli Bilardo Yıldızlar ve (A) Kategorisinde dereceye girerek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Eskişehir’i ve Tepebaşı’nı Türkiye şampiyonasında temsil eden sporculardan Ada Kırcı Türkiye 5’incisi oldu.

Bilardo antrenörü Hüseyin Dikmen, “Eğitimlerimizi Çukurhisar Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde sürdürüyoruz. Açıldığı günden bugüne 500’e yakın öğrenciye bilardo eğitimi verdik. 2 yıldır da çocuklarımızı turnuvalara hazırlıyoruz. En son Nisan ayında düzenlenen Eskişehir Okul Sporları Cepli Bilardo Yıldızlar ve (A) Kategorisinde 3 sporcumuz dereceye girerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Eskişehir’i ve Tepebaşı’nı temsil eden sporcumuz Ada Kırcı Türkiye 5’incisi olarak bizlere gurur yaşattı. Her yıl Nisan ayında gerçekleşen Eskişehir Okul Sporları Cepli Bilardo Yıldızlar ve (A) Kategorisi için çalışmalarımız devam ederken Türkiye Şampiyonasına da hazırlanıyoruz. Hedefimiz ilk olarak Türkiye Şampiyonasında ilk 3’e girmek ve Avrupa’da ülkemizi ve şehrimizi temsil etmek” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30