Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü öğrencilerinden anlamlı proje

Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğüne bağlı Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü (GTHK) “Üşümesin Ayaklar” projesi çerçevesinde Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesindeki Kapıkaya İlkokulu’nda çocuklarla bir araya geldi.

Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü öğrencilerinden anlamlı proje
banner127

 İlkokul düzeyindeki öğrencilere mont ve ayakkabı desteği yapılan proje kapsamında öğrenciler almış oldukları hediyeler sonrasında büyük mutluluk yaşadı.

 Kulüp deprem sonrası Hatay/Belen’de oyun parkı kurmuş ve Öğrenci Kulüplerinin düzenlediği “Bir Oyuncak Bir Mutluluk” kampanyasına büyük destek vermişti. Yakın zamanda da ihtiyacı olan köy okullarına anasınıfı ve kütüphane kurulması için projeler üreten GTHK sosyal sorumluluk anlamında önemli işler yapmaya devam ediyor.

 Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü geçmiş yıllarda da önemli projelere imza atmıştı. Kulüp, bu sene içerisinde de ‘Her Çocuğa Bir Umut’, ‘Geleceğimiz İçin Anasınıfı’, ‘Tozlanmasın Okunsun’, ‘Bir Dilek Tut’, ‘Sevgi Evi’, ‘Huzurevi’, ‘Mektup Kardeşliği’ ve ‘Sokak Hayvanları’ gibi sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi planlıyor. Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü böylece ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ve yardım ederek toplumda duyarlılığı ve farkındalığı arttırmayı amaçlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30