Günay, Çifteler’de fidan dikti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Çifteler’ de öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

Günay, Çifteler’de fidan dikti
banner127

Prof. Dr. Günay etkinlikte ‘’Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız himayesinde başlatılan fidanlar fidanlarla buluşuyor etkinliğinde birlikteyiz. Gençlerimiz bizim fidanlarımız. Gerçek anlamda ülkemizin geleceği onlar. Bugün çok mutluyuz. Belediyemize, Orman Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ Şeklinde açıklamada bulundu. Daha sonra Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi. Öğrencilere sosyal sorumluluk projelerinin içinde bulunmalarını öğütleyen Prof. Dr. Günay, ‘’Eğitiminize devam ederken mutlaka sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alın. Bilginizi becerinizi çevre için, toplumunuz için kullanın. Sizler bizim en büyük gücümüz ve umudumuzsunuz” dedi.

Öte yandan, Emine Nur Günay Türkiye-Fildişi Sahilleri Parlamentolararası Dostluk Grubu Kurucu Başkanı oldu. Grubun yönetim kurulu asıl üyeleri arasında İstanbul Milletveki Osman Boyraz, Bursa Milletvekili Zafer Işık, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30