Selka sıkı hazırlanıyor

Süper Lig’de yoğun bir maç programına girecek olan Selka Eskişehir HSK hazırlıklarına devam ediyor.

Selka sıkı hazırlanıyor
banner127

Başantrenör Serdar Seymen gözetiminde çalışmalarına devam eden Selka Eskişehir HSK, dün Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile hazırlık maçı yaptı. Porsuk Spor Salonu’nda saat 18.00’da başlayan karşılaşmadan mavi beyazlılar galip ayrılırken; Milli takımda bulunan Vladyslav, Jaballah, Alperen, Yiğit, Coşkun ve Uğur’un yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Todorovic ve Aleksei de forma giymedi.


3 periyod halinde 20’şer dakika oynanan karşılaşmada Eldar, Kosteski, Samet, İbrahim ve Ali ile paf takım oyuncuları forma giydi.


Maç sonu açıklamalarda bulunan Serdar Seymen; takımın durumundan genel olarak memnun olduğunu ifade ederek “Çoğu oyuncumuz milli takımlarında forma giyiyor. Bu sebeple antrenmanlarımızı Paf takımımızla ortak sürdürüyoruz. Paf takımımızın da maç eksiği vardı. Hem onlar için, hem de burada olan A takım oyuncularımızın yoğun maç trafiğine hazırlanması için gerekli bir maçtı bu. Maçta gösterdikleri performanstan dolayı hepsini tebrik ediyorum” dedi. Seymen; önümüzdeki hafta da bir takımı şehrimize davet ederek 3 Kasım’da oynanacak Karşıyaka maçı öncesi bir hazırlık karşılaşması daha yapmak istediklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30