Hatipoğlu ‘Kampüste Reklam Var’20’ etkinliğine katıldı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen ‘Kampüste Reklam Var’20’ etkinliğine konuk oldu.

Hatipoğlu  ‘Kampüste Reklam Var’20’ etkinliğine katıldı
banner127

 Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl 20'ncisi düzenlenen 'Kampüste Reklam Var'20' organizasyonu düzenlendi. Nebi Hatipoğlu, etkinliğe konuk olarak iletişim öğrencileriyle bir araya geldi. İş hayatındaki deneyimleri öğrencilerle paylaşan Hatipoğlu, öğrencilerin sorularını yanıtladı. 
 Etkinliğe ilişkin sosyal medyada paylaşım yapan Nebi Hatipoğlu, "Anadolu Üniversitesi tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenen ‘Kampüste Reklam Var’20’ organizasyonuna katılarak, geleceğimizin reklamcıları olan öğrenci kardeşlerimle bir araya geldim. Genç zihinlerin ışık saçan gözlerine bakarak, iş hayatımda yaşadığım deneyimleri anlatıp sorularını cevapladım. Bu değerli etkinlikte öğrenci kardeşlerimle bir araya gelme fırsatı verdikleri için Anadolu Üniversitesi’ne ve emeği olan herkese teşekkür ediyor, öğrenci kardeşlerime kariyerlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30