Hatipoğlu otopark sorununu bu proje ile çözecek

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, kentte yoğunluk yaşanan mahallelere çözüm olacak katlı otopark projesini sosyal medyadan duyurdu.

Hatipoğlu otopark sorununu bu proje ile çözecek
banner127

Projesi ile kentin yoğun trafiğine çözüm sunmayı planlayan Nebi Hatipoğlu, İstiklal, Hoşnudiye ve Gökmeydan gibi yoğun mahallelere katlı otopark yapacaklarını açıkladı. Saatlik ücretinde yüzde 70 indirim uygulanacağını ifade eden Hatipoğlu, otopark ücretinin 35 Liradan 10 Liraya düşeceğini ifade etti. Hatipoğlu, paylaşımında, "Otopark çilesi olmadan yaşamak Eskişehir'e çok yakışacak. Mevcut kapasitenin yetersizliğinden ötürü sokaklarımız otoparka dönmüş durumda. İstiklal, Hoşnudiye ve Gökmeydan başta olmak üzere yoğunluk yaşanan tüm mahallelerimizde yeni katlı otoparkları hızla hizmete sokacağız. Saatlik ücretlerde %70 indirim! Otopark ücreti vatandaşımızın cebini yakmayacak. Otopark ücretinin saati 35 TL’den 10 TL’ye inecek." notunu düştü. 

 Hatipoğlu'nun katlı otopark projesine ise vatandaşlardan övgü dolu yorumlar yağdı. İşte o yorumlardan bazıları; 

"Eskişehir Valisi ve Belediye Başkanı olan koskoca bir kasaba, dilerim kazanırsınız da Eskişehir hak ettiği belediye hizmetini alır."

"Bu deva gibi vaatlerden sonra eskişehir halkı sizi seçmezse bundan sonra hindistan halkı gibi kuru insan ve araç trafikli rezil bir şekilde yaşamayı hakediyordur. Vaatleriniz eskişehirin hasret kaldığı vaatlerdir başkanım."

"Yaparsa Nebi Başkan Yapacak.."

"Neden olmasın. Eskişehir'e çok yakışacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30