Hatipoğlu Mahmudiyelilerle buluştu 

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte Mahmudiye’de açılışını yaptığı seçim irtibat bürosunda, ilçenin AK Parti belediyeciliğinde değişip, gelişeceği sözünü verdi.

Hatipoğlu Mahmudiyelilerle buluştu 
banner127

 AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederek, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, günün erken saatlerinde Mahmudiye ilçesine gelerek ilçe esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Hatipoğlu, Mahmudiyelilerin yerel yönetimlere olan beklentilerini dinledi. Mahmudiyeli vatandaşlar, Nebi Hatipoğlu’na başarı temennilerinde bulunurken, yerel seçimlerde ‘tam destek’ sözü verdi.

 Nebi Hatipoğlu, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından, AK Parti Mahmudiye Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Hatipoğlu, Mahmudiyeli vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini dinleyebilmek ve iletişimin sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için hazırlanan seçim irtibat bürosunda davul ve zurna eşliğinde tezahüratlarla karşılandı. Dualarla açılışı yapılan irtibat bürosunda vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, “Biliyorsunuz, Mahmudiye Osmanlı'dan beri at yetiştirme ve aşçılık konusunda Türkiye'nin merkezlerinden birisi ancak idman sahasında ciddi sıkıntımız var. İdman sahasınaki çalışmalara seçimden önce hızlıca başlayacağız. İdman sahasının çok daha verimli, çok daha güzel ve Mahmudiye'ye yaraşır bir şekilde olacağı konusunda çalışmalarımızı yaptık. Mahmudiye, istediği değeri bulamıyor. Bu değeri getirmek için çalışmalarımızı lazım. Bunu yaptığımız takdirde burası da Sivrihisar gibi turizm merkezi haline gelebilir. Burada çiftlikler, konaklayabilinecek küçük butik oteller olabilir. Biz, Murat başkanımızla bunları planlıyoruz. Bunları yaptığımız takdirde inşallah Mahmudiye ekonomisine de bir can, bir kan gelecektir diye düşünüyoruz. Bana göre denenmişi denemek yanlış. Çünkü denenmiş, yapacağını yapmış bunun haricinde yapabileceği bir şey yok, potansiyeli bu demektir. Rakiplerimizin potansiyeli belli, bir şey yapmadıkları gibi sadece ‘Yapamazlar, edemezler’ diyorlar.Bizim potansiyelimizin ne kadar fazla olduğunu biliyorsunuz, inşallah AK Parti belediyeciliğinde bunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Mahmudiye yeni dönemde Cumhur İttifakı'yla bir reform yapacak” dedi.

Nebi Hatipoğlu, yapılan açılışın ardından Mahmudiye ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ile buluştu. Muhtarlardan Mahmudiye mahalleleri hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, vatandaşların yaşadığı sorunları dinledi. Buluşmada muhtarlara seslenen Hatipoğlu, “İlçelerimiz mahallelerinde yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. Ulaşım, yol, çiftçilik ve hayvancılıkla ilgili başlıca sorunlarınızı çözmek için gerekli projeleri hazırlıyoruz. İnşallah gelecek dönemde tüm sorunlarınızı AK Parti Belediyeciliğiyle çözeceğiz” dedi.Nebi Hatipoğlu, Mahmudiye ziyareti çerçevesinde Türkiye Jokey Kulübü Mahmudiye Pansiyon Hara’yı da ziyaret etti. Eski idman pistinde incelemelerde bulunan Hatipoğlu, bölge hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Mahmudiye At Hastanesi’ni ziyaret eden Hatipoğlu, hastane yönetiminden yürütülen faaliyetleri dinledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30