Hayvan sevgisi aşılanmalı

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden tiyatro yönetmeni Burak Sağlam, çocuklara hayvan sevgisinin aşılanması için önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi.

Hayvan sevgisi aşılanmalı
banner127

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahnelenecek Hayvanlar Alemi adlı müzikal çocuk oyununun yönetmeni Burak Sağlam, Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Merkezi gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Sağlam, “Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için güzel çalışmaları var. Basından da yakinen takip ediyorum. Biz de güzel bir organizasyon eşliğinde çocuklara müzik ve tiyatro ile hayvan sevgisini aşılamak istiyoruz. Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sahneleyeceğimiz tiyatro için bize çok duyarlı bir yaklaşım sergiledi ve bizlere manevi destek verdi” şeklinde konuştu.

Hayvanlar Alemi isimli müzikal çocuk oyunu, 4 Kasım Pazar günü Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyun hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 (222) 221 22 06 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30