İşbirliği yapacaklar!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Anadolu Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İşbirliği yapacaklar!
banner127

KOSGEB'in uzun süredir yürüttüğü girişimcilik eğitimleri daha etkin hale gelecek. Burada bilgilendirmede bulunan Cevahir Uzkurt, Anadolu Üniversitesinin uzaktan eğitim konusunda ciddi bir tecrübesi olduğunu hatırlattı.

Cevahir Uzkurt, "Anadolu Üniversitesi ile KOSGEB’in yıllardır yürütmüş olduğu girişimcilik eğitimini daha etkin hale getirmek için bir iş birliği yapmak üzere buradayız. KOSGEB olarak biz, özellikle genç girişimcilerimize, kendi işini kurmak isteyen yeni girişimcilerimize verdiğimiz bir destek var. Ama bu desteğin öncesinde de bir girişimcilik eğitimi almasını zorunlu tutuyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 1 buçuk milyon kişiye biz bu girişimcilik eğitimini verdik. Bundan sonra Anadolu Üniversitesi ile daha yakın çalışarak, bu değerli ve köklü üniversitemizin bu anlamdaki tecrübelerinden, birikimlerinden ve geleceğe ilişkin üretecekleri eğitim teknik ve metotlarından yararlanmak üzere bir iş birliği yapıyor olacağız" ifadelerini kullandı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ise, "Türkiye’nin en önemli kamusal alanda, özel sektöre en yakın kurumlardan bir tanesi KOSGEB. Bu konuda oldukça aktif ve önemli roller üstleniyor. Bu roller neticesinde de birçok kurumla iş birliğine giderek, onlara yol açıyor.”diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30