İtibar bizim için çok önemli

Uğur Tepe, “Seyitgazi Belediyesini biz çok borçlu bir şekilde devralmıştık.  18 milyon lira gibi bir borç ödemesi gerçekleştirdik. İtibar bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız bize inanıp bu görevi bize teslim ettiler. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”

İtibar bizim için çok önemli
banner127

ES TV’de Soner Yüksel ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtlayan Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe programda şu ifadeleri kullandı;

5 bin haneye yaklaşık 25 bin maske dağıttık. Dezenfektanlar dağıttık. Pazarların girişlerinde maskeler dağıttık. İnsanlarımızı bilgilendirdik. Tedbirleri en yüksek seviyede uygulamaya çalıştık. İlk aylarda vaka sayılarımız çok düşüktü. Kırka bölgesinde çalışanların hareketliliği nedeniyle vaka sayılarında artış görüldü. Konulan tüm yasaklara sağlığımız için uymaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda pandemi süreci sona erer. Köylerimize katı atıkların atılması için yeni çöp konteynerleri koyduk. 100 adet konteyner köylerimize yerleştirdik. 

Tarım ve hayvancılık ile ilgili projelerimiz aksamadan devam ediyor. Tarım arazilerinin kullanımı konusunda Büyükşehir Belediyesi ile bir protokol imzalamıştık. Bu arazilerde ekimler gerçekleştirdik. Küçükbaş yetiştiriciliği konusunda Büyükşehir ile işbirliği yapıyoruz. Çiftlik kuruldu. Çadır ve hayvan desteğini Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Bu projeden de çok umutluyuz.

Seyitgazi Belediyesini biz çok borçlu bir şekilde devralmıştık. 18 milyon lira gibi bir borç ödemesi gerçekleştirdik. İtibar bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız bize inanıp bu görevi bize teslim ettiler. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 160 personele istihdam sağlıyoruz. Personelimiz düzenli bir şekilde alıyor.

Parke taşı üretimi gerçekleştiriyoruz. 100 bin metre kareye de bu taşlardan döşedik. 18-19 mahallemizde bu taşlar alıyor. Belediyemize ait 35 yıl önce kurulan bir petrol istasyonunu büyük bir risk alarak yeniledik. 100 bin dekarlık alanda 82 adet derin kuyu pompası ile sulanabilir ekili bir alanımız var. Göreve geldiğimizde 43 milyon bütçemiz vardı. Geçen bu rakamı 49 milyona yükselttik. Önümüzdeki yıl için bütçe beklentimiz 54 milyon şeklinde. Seyitgazi halkını Seyitgazi de tutmak için çalışmalarımız devam ediyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30