Kadir Bıyık'tan Kadir Gecesi mesajı!

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı...

Kadir Bıyık'tan Kadir Gecesi mesajı!
banner127

Kadir Bıyık yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan, on bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketine bereket katan Kadir Gecesi, Yüce Allah’ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kuran’ın indirilmeye başladığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir.
Bu mübarek gecede, güzel vatanımızda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz, ülkemizin yakın ve uzak çevresinde bulunan Arakan’da, Gazze’de ve Doğu Türkistan’da felaketlerle boğuşan İslam Aleminin bütün Müslümanları için sevginin, barışın ve huzurun hakim olması en büyük dileğimdir. 
Ayrıca Pençe Operasyonu'na katılan kahraman ordumuza başarılar Şehitlerimize Allah’tan rahmet  diliyor, bu mübarek Kadir Gecesinde Rabbim ordumuzu, askerimizi muzaffer eylesin.
Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve İslam alemininKadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemize ve Türk İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30