Karşısında görmek istediği ismi açıkladı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ES TV'de kendisine yönelten AK Parti'nin karşınıza çıkartmak istediği adaylar hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi. Büyükerşen, "AK Parti'de Nabi Avcı dışındaki isimler, çatmayı, aleyhte konuşmayı siyaset zannediyorlar" dedi.

Karşısında görmek istediği ismi açıkladı
banner127

Yılmaz Büyükerşen konu ile alakalı olarak, "AK Parti'nin kendi içerisinde yaşadığı problemler ile hiç ilgilenmiyorum. Ben kimi aday gösterecekler bilemem. Bu zamana kadar belediyecilik hizmetleri konusunda bana hiç yardımcı olmadılar. Bu zamana kadar hep köstek olmaya çalıştılar. Tüm bunlara rağmen yaptığımız hizmetler ortada.

Nabi Avcı karşıma aday gösterilirse memnun olurum. Kendisi de benim gibi bir akademisyendir. Eski bir dostluğumuz var. Sevdiğim, beğendiğim bir arkadaşımdır. Kendisi ile muhabbet anlamında anlaşabiliyorum da. Son zamanlarda beni eleştiriyor ancak ilk siyasete atıldığı zamanlarda Eskişehir'de hocalar kavga etmez, tartışmaz açıklaması yapmıştı. Bu söyleminde yerden göğe kadar da haklıdır. Son zamanlarda Büyükerşen'i neden eleştirmiyorsun diye baskı gördüğünü düşünüyorum. AK Parti'de Nabi Avcı dışındaki isimler, çatmayı, aleyhte konuşmayı siyaset zannediyorlar. Kafaları o kadar çalışıyor. Mecliste de bu durumu sıkça görüyoruz. Nabi Avcı aday gösterilirse kaliteli bir rakibim olur. Ben istesem kendisine cevap veririm ama bana yakışmaz. Baskı altında kalarak beni eleştirdiğini düşünmesem cevap verirdim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 01:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30