Kazım Kurt talepleri dinledi

Kazım Kurt: "Biz, ekip olarak mahallemizin sorunlarını dinleyelim; birlikte neleri daha kolay çözebiliriz, konuşalım, sohbet edelim istedik. Kısa sürede acil olarak çözebileceklerimizi çözelim, uzun vadede çözülecek olanları da programa alarak, önümüzdeki yıla yetiştirelim."

Kazım Kurt talepleri dinledi
banner127

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt 71 Evler, Emek ve Gündoğdu Mahallesinin ardından, son olarak Orhangazi Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluştu. Hemşehrilerinin istek ve taleplerini ilk ağızdan dinleyen Başkan Kurt, bu istek ve talepleri ilgili müdürlere iletti. 
 
Kazım Kurt’a CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Genç, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Orhangazi Mahallesi Muhtarı İhsan Çağlar eşlik etti. Hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinleyen Kurt, bu istek ve talepleri ilgili müdürlere iletti. 
 
Odunpazarı Belediyesi’nin bütün müdürlerinin ve başkan yardımcılarının buluşmada yer aldığına dikkat çeken Kazım Kurt, “Biz, ekip olarak mahallemizin sorunlarını dinleyelim; birlikte neleri daha kolay çözebiliriz, konuşalım, sohbet edelim istedik. Hem muhtarımızın hem de sizlerin taleplerini arkadaşlarımız not alacak. Kısa sürede acil olarak çözebileceklerimizi çözelim, uzun vadede çözülecek olanları da programa alarak, önümüzdeki yıla yetiştirelim. Pandemi nedeniyle çok uzun süre mahallelerde toplantılar yapamadık." dedi.

Pandemi sürecinde 2 yıla yakın evlerimizde kapalı kaldığımızı hatırlatan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Hala pandemi geçmiş değil. Bu nedenle maske, mesafe ve temizliğimize dikkat ederek birbirimizle sosyal ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Buradaki halk merkezi, Eskişehir’in en büyük halk merkezi ve bu halk merkezinde mahallemizin çocuklarının, gençlerinin, kadınlarının temel ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Buralarda  açılan kurslardan yararlanın. Çocuklarınızı buralara gönderin, kütüphane hizmetlerinden, kurs ve eğitimlerden yararlansınlar. Burayı birlikte yönetelim istiyoruz. Eğer, katkı verirseniz; birlikte üretirsek, mahallenin sorunlarını da birlikte çözeriz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30