Kurallar sadece kağıt üzerinde kalmasın!

Kurallar sadece kağıt üzerinde kalmasın!
banner127

Eskişehir'de yaya yoluna girerek ticarethanelere mal indirme işlemi yapılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar kanunların ihlal edildiğini söylerek yetkilileri göreve davet etti.

Whatsapp ihbar hattımıza gelen bir şikayet Eskişehir'in bir sorununu daha ortaya koydu. Bir vatandaşın bize gönderdiği görselde Eskişehir Atatürk Bulvarı (Hasan Polatkan Bulvarı)'nda yer alan bir ticarethaneye mal getiren ünlü bir içecek firmasının kamyonetinin yaya yolunu işgal ederek ticarethaneye mal indirdiği görülmekte.

Kanunların tam olarak uygulanmadığını ve kuralların uygulanması gerektiğini savunan vatandaşlar, "Bu tablolar sadece burada değil hemen hemen bütün caddelerde yaşanıyor. Maalesef yayalar için ayrılmış bu yollar sürekli bu tarz ihlaller ile işgal ediliyor. Yetkililerin sürekli denetimlerle bunu kontrol altına almasını istiyoruz" dediler.

Başka bir vatandaş da, "Bu tarz sıkıntılar ile karşılaştığımızda işletme sahiplerini ve firma yetkililerini uyarıyoruz ancak bizi çok dikkata almıyorlar. Şehrin artık çivisi çıktı. Bu şehirde maalesef kanunlar sadece kağıt üzerinde kalıyor. Denetim yok denetim" şeklinde konuşarak yaşadıkları soruna dikkat çekmeye çalıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30