Lokantacılardan kartlı çözüm

Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen yaptığı açıklamada hayata geçen ilk yerli kart Yemekmatik, işyerlerini pos kirası ve yüksek komisyondan kurtaracak, kullanıcılara da cazip alış veriş indirimler sağlayacak.

Lokantacılardan kartlı çözüm
banner127

Yeme içme sektörü bankacılık sistemine entegre ilk yerli yemek kartına kavuştu. Aralık ayı itibarıyla kullanılmaya başlanacak “Yemekmatik” ile restoranlar pos cihazı ve yüksek komisyon bedeli ödemekten kurtulacak

Türkiye’de 7 milyar TL büyüklüğe sahip olan yemek kartı sektörü, yerli bir oyuncuya kavuştu. Yeme-içme sektörünün anayasal yetki ve sorumluluk sahibi tek kuruluşu Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu’nun uzun çalışmaları sonunda alt yapısını oluşturduğu Yemekmatik yemek kartı platformu, yerli teknoloji firması İnfoteks’in ve iş ortağı olan QNB Finansbank ve türkpara’nın geliştirdikleri altyapı ve BKM’nin TROY sistem desteği ile hayata geçiyor. Önümüzdeki hafta bir başka büyük özel bankanın da sisteme dahil olacağı belirtildi. Yemekmatik’in aralık ayından itibaren geniş üye işyeri ağında kullanılmaya başlayacağını belirten Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Denetim kurulu üyesi Bahar Bilen Türkiye’de 81 il, 957 ilçede 130 binin üzerinde  üye sayısına sahibiz. Bu yıl Eskişehirimizin’de bulunduğu  pilot bölgelerde testlerini yaptığımız Yemekmatik, kısa zamanda tüm üye iş yerlerimize yayılarak, Türkiye’nin en geniş üye ağına sahip yemek kartı olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30