Maalesef beklenen açıklamalar gelmedi

Sebahattin Tetik, “Eskişehir esnafı çok zor günlerden geçiyor. Devam eden bir yaprak dökümü var. Yılbaşından sonra dökülecek yaprak da kalmayacak. Esnaf, devletten yardım bekliyorlar. Avrupa ülkelerindeki esnafların aldıkları yardımlara benzer yardımlar bekliyor.”

Maalesef beklenen açıklamalar gelmedi
banner127

Eskişehirli esnaf Sebahattin Tetik şu açıklamaları yaptı;

“Eskişehir esnafı çok zor günlerden geçiyor. Devam eden bir yaprak dökümü var. Yılbaşından sonra dökülecek yaprak da kalmayacak. Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı çıkıp tek kelime etmiyor. Diğer Oda başkanları keza öyle. Allah var Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen dışında durumu anlatan yok. Eskişehir Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er de oldukça mücadele ediyor. Benim edindiğim bilgilere göre yüzden fazla esnafın elektriği ve doğalgazı ödenmediği için kesilmiş durumda. Devletin yaptığı yardım açıklamaları çok düşük. Maalesef beklenen açıklamalar gelmedi.

Esnaf oda başkanlarından açıklama bekliyor. Devletten yardım bekliyorlar. Avrupa ülkelerindeki esnafların aldıkları yardımlara benzer yardımlar bekliyor. Avrupa ülkelerinde esnafa geçen yılın net karı oranında ödeme yapılıyor. Dükkan kiralarını devlet karşılıyor. Allah esnaflarımızın yardımcısı olsun.” 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30