Maliyetler gün geçtikçe bizleri zora sokuyor

Yılmaz Büyükerşen: "Halk Ekmek Büfelerimizden satışını yaptığımız tüm ürünlere hem kalitesinden hem de ekonomik olmasından dolayı ilgi artıyor. Bu ilgi bizleri son derece memnun etse de maliyetlerdeki artışlar da gün geçtikçe bizleri zora sokuyor."

Maliyetler gün geçtikçe bizleri zora sokuyor
banner127

KDV’de gelen indirime rağmen birçok maliyetin artmaya devam ettiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “KDV’de yapılan indirim yurttaşlarımızın bütçesi için elbette kıymetli ama yeterli değil. Şebeke suyu ile Kalabak Suyumuz başta olmak üzere Halk Yumurta ve Halk Süt ile süt ürünlerimizde KDV indirimlerini hemen yansıttık. Ancak birçok kalemde maliyetlerimiz her geçen gün artmaya devam ediyor.

Halk Ekmek Büfelerimizden satışını yaptığımız tüm ürünlere hem kalitesinden hem de ekonomik olmasından dolayı ilgi artıyor. Bu ilgi bizleri son derece memnun etse de maliyetlerdeki artışlar da gün geçtikçe bizleri zora sokuyor. Daha öncede ifade ettiğim üzere kamuda giderlerin azaltılması için acilen tedbirler alınmalıdır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2022, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30