Ender Kelleci yeniden aday olduğunu açıkladı

19-20 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Eskişehir Şubesi 7. Dönem Genel Kurulu ve seçimlerinde mevcut Başkan Ender Kelleci yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ender Kelleci yeniden aday olduğunu açıkladı
banner127

Geçen dönem teknik ve sosyal paylaşımlı, mesleğimizin sürdürülebilirliğine katkı koyacak birçok projelerinin olduğunu ancak pandemi koşullarında bazılarını gerçekleştiremediğini belirten Kelleci, yeni dönemde Pandemi koşulları nedeniyle beklettiğimiz projelere ek yeni açılımlar ve projeler ile Başkanlığa yeniden adaylığını açıkladı.

Elektrik Mühendisleri Odasına 100’den fazla sektörde çalışan elektrik, elektronik ve haberleşme mühendislerinin üye olduğunu aktaran Kelleci “Sürdürülebilirliğin sağlanması için şubemizin üyeleriyle sorumluluk bilinci içerisinde el ele vererek toplumcu, birleştirici, kapsayıcı ve samimi projeler üreteceğiz. Pandemi koşulları nedeniyle ülkemizde yaşanan ekonomik kriz, toplumun her kesimi gibi üyelerimizi de etkilemiştir.

Ayrıca dönem içerisinde mesleğe yeni başlayan genç üyelerimiz işsizlik sorunları ile karşı karşıya kalmıştır. Serbest Müşavir Mühendislik (SMM) hizmeti ile Kamu ve Özel sektörde çeşitli alanlarında çalışan üyelerimiz mesleki ve sektörel sorunlarla karşı karşıya bırakılmıştır. Önümüzdeki dönemde farklı sektörlerde hizmet üreten üyelerden oluşan yeni yönetim kadromuz ile üyelerimizin etkin örgütlenmesi, sorunlara toplum odaklı çözümler bulunması ve meslektaşlarımızın ekonomik çıkarlarını geliştiren aynı zamanda mesleğin geleceğine yön veren projeleri hayata geçirmek için yönetime yeniden adayım.  

Bu projeleri hayata geçirebilmek için değerli üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Tüm üyelerimizi 19 Şubatta Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz 7. Olağan Genel Kurulumuza ve 20 Şubatta Şube Binamızdaki seçimlere davet ediyorum." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2022, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30