Meslek odaları ve derneklerden Büyükerşen'e ziyaret

Meslek odaları ile derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetler, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Meslek odaları ve derneklerden Büyükerşen'e ziyaret
banner127

 Başkan Büyükerşen ilk olarak TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Sibel Özdemir İlhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Şakar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

 Ziyarette odaların yaptığı mesleki çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Şakar, oda tarafından hazırlanan ‘100. Yıl Dergisi’ni Büyükerşen’e takdim etti. Oda Başkanları Büyükerşen’e Eskişehir’e kattığı büyük değer ve hayata geçirdiği projeler sebebiyle de teşekkür ettiler.

 Yoğun ziyaret programı kapsamında Büyükerşen, daha sonra Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Tuna Can Ünver ve yönetim kurulu üyelerini, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Fatih Pazı ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Sevinç Uluçeşme ile yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Yapılan ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden dernek başkanları, Büyükerşen’in hayata geçirdiği şehircilik projeleri ile örnek bir kent oluşturduğunu ifade ettiler. Nazik misafirperverliği nedeniyle de teşekkür eden dernek başkanları Büyükerşen’e günün anısına hediye takdiminde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretler çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30