Modern tekniklerle öğrenip dönüşüyorlar

Eskişehir Sanayi Odası Model Fabrika ‘Pilot Öğren-Dönüş Programı’ tüm hızıyla devam ediyor.

Modern tekniklerle öğrenip dönüşüyorlar
banner127

Birçok firma arasından analiz ve değerlendirmeler yapılarak pilot öğren dönüş programına seçilen ilk dört firmanın sınıf içi ve atölye çalışmalarından oluşacak eğitimleri toplamda dört ay sürecek. Sürecin birinci ayı için planlanan Öğren-Dönüş 1. Dalga sınıf içi ve model fabrika atölye eğitimleri Ocak ayının başında tamamlandı.

Seçilen dört firmada Eskişehir Model Fabrika uzmanları tarafından koçluk ziyaretlerinde bulunularak alınan eğitimlerin firmalarda nasıl uygulandığı hakkında aksiyon planları oluşturulup sahadaki takibi sağlanmakta. Bu sayede yalın üretim tekniklerinin sahada uygulaması sağlanmakta ve firmaların kendi yalın liderlerini yetiştirerek yalın kültür ve felsefenin yayılmasına katkıda bulunulmakta.

Sahadaki gelişmeler firmalar 2. dalga eğitimine geldiklerinde sunumlarıyla ortak bir hafıza kazanacak ve programın fikir alışverişi kısmı firmalar arasında devam edecek.

ESO Model Fabrika Pilot Öğren-Dönüş programının 2. Dalga sınıf içi ve atölye eğitimleri 30-31 Ocak ve 1 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30