Öykü ve deneme yarışması ödülleri sahiplerini buldu

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eşitlik Birimi tarafından 60 yaş üzeri bireylere yönelik düzenlenen “20 Yaşına Ne Söylerdin?” konulu öykü ve deneme yarışması ödülleri, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da yapılan törenle sahiplerine verildi.

Öykü ve deneme yarışması ödülleri sahiplerini buldu
banner127

  Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubunun gönüllü olarak jüri desteği verdiği yarışmada, deneme kategorisinde “Ah benim 20 Yaşım” adlı denemesiyle Ayşe Yamaç birinci, “Mutluluk Arayışı” adlı denemesiyle Hatice Özcanlı ikinci, “Genç Dostum” adlı denemesiyle Güngör Kibaroğlu üçüncülüğü kazandı. Öykü Kategorisinde “Tecrübeden Akla Kalanlar” adlı öyküsüyle Dilek Tapan birinci, “Doğarken Ağlamak Tanrının Öğretisi” adlı öyküsüyle Zühal Cellat ikinci, “Çizgilerimdeki Oyalar” adlı öyküsüyle Hüsniye Bingöl üçüncülüğü kazandı. “Köy Enstitülü” adlı çalışmasıyla İbrahim İpek mansiyon ödülüne layık görüldü.

 Yarışmanın katılımcılarına ayrıca katılım belgesi verilen törene Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın ve Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu ile çok sayıda vatandaş da takip etti.

 Jüri üyeleri olan Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu üyesi Ali Kara, Nesrin Deniz, Hülya Fişekçi, Münevver İzgi, Hacer Özgün, Sevgi Tuncay ve Mehmet Eratak’a da destekleri için hediye takdim edildi.

 Ödül töreni çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30