Şehir Tiyatroları 'İçerdekiler' oyununun provalarına başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2023-2024 tiyatro sezonu oyunlarına bir yenisini daha ekliyor. Melih Cevdet Anday’ın “İçerdekiler” adlı dram türündeki oyununun provalarına başlandı.  

Şehir Tiyatroları 'İçerdekiler' oyununun provalarına başladı
banner127

Yeni sezona farklı ve etkili yeni oyunları ile nitelikli bir giriş yapan Şehir Tiyatroları, hız kesmeden yeni oyun provalarına başladı. Ülkemizin sevilen yazarlarından Melih Cevdet Anday’ın sayısız kez sahnelenmiş “İçerdekiler” adlı oyununun yönetmenliğini Eskişehir Şehir Tiyatrolarının tecrübeli yönetmeni ve oyuncusu Mert Kırlak üstleniyor.  

Oyun, iktidar bağımlılığı, hukukun ihlali, kişi dokunulmazlığı gibi kavramları sorgularken, insanın zor gücü karşısındaki direncine, özgürlük tutkusuna ve dürtülerine kadar uzanan psikolojik anlatımı yüksek, dramatik bir hikâyeyi sahneye taşıyor.

Müziklerini Ali Eyidoğan’ın dekor tasarımını Aylin Önen ve Alp Ateş’in, ışık tasarımını ise Mustafa Kala’nın üstlendiği oyun yeni yılla birlikte Ocak ayı içinde ilk gösterimini gerçekleştirecek ve sezon boyunca şehir tiyatroları sahnelerinde Eskişehir izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30