Seyitgazi'ye talip olan Kabadayı sitem etti

CHP’den Seyitgazi Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapan ve aday gösterilmeyen Süleyman Sırrı Kabadayı, sosyal medya hesabından sitem dolu bir mesaj yayınladı.

Seyitgazi'ye talip olan Kabadayı sitem etti
banner127

 Eskişehir’in tanınan eğitimcilerinden olan ve Seyyid Battal Gazi Vakfı’nda başkanlık yapan Kabadayı, aday adayı olmasındaki nedenleri şöyle sıraladı: "Seyitgazi'yi her yönden geliştirmeyi, Seyitgazililerin gelirini, yaşam kalitesini ve mutluluğunu artırmayı amaçlayarak halkımızdan aldığım güçle CHP Seyitgazi Belediye Başkanı aday adayı oldum. Eskişehir’deki diğer ilçelerde olduğu gibi Seyitgazi’de de mevcut başkanla devam kararı alındı. Yaklaşık iki aylık bu süreçte hemşerilerime kendimi daha iyi tanıtmanın, ilçem için yapmayı planladığım çalışma ve projelerimi kısmen paylaşmanın, hemşerilerimin yakın ilgi ve desteğini görmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadım.”

“KULİS ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜLER”

 CHP’nin Seyitgazi’de adayı belirlenirken, halkın tercih ve memnuniyetinin dikkate alınmadığını savunan Kabadayı, “Daha önce yapılacağı bildirildiği halde halkın memnuniyet ve tercihleri alınmadan yapılan aday belirleme işlemleri, karar vericileri etkileme amaçlı yürütülen güdümlü kulis çalışmaları beni ve birçok aday adayını derinden üzdü. Asıl üzüntüm ise çok sevdiğim Seyitgazi’mizde oluşturacağımız sevgi, saygı, güven ve kardeşlik ortamı içinde mevcut kaynakları en verimli biçimde kullanarak, yeni kaynaklar yaratarak, yeni yatırımlar yaparak herkesin varlığıyla gurur duyduğu, yaşamaktan mutlu olduğu bir Seyitgazi hedefimi gerçekleştirmek için bana fırsat verilmemesi oldu” dedi.

“HER ŞEYE RAĞMEN ÇALIŞMAYA DEVAM”

 Kabadayı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Yitirdiğimi düşündüğüm sadece Seyitgazi ile ilgili umutlarım ve hayallerim değil, aynı zamanda bazı kurum ve kişilere duyduğum güvenim ve inancımdı. Halkın tercihlerinin seçim süreçlerine sağlıklı bir şekilde yansıtılmasının gerçek demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işler hale getirilmesi ve demokrasiyi özümsemiş ‘İyi insan, iyi vatandaşların’ yetiştirilmesiyle mümkün olabileceğini anladım. Ülkemizin kalkınmasına, çocuklarımızın yetişmesine, insanlarımıza hizmete adanmışlıkla geçen yaşamımın kalan süresinde her şeye rağmen ülkem, Eskişehir ve Seyitgazi için aynı arzu ve istekle çalışacağımı belirtirim.”

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2024, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30