Ünlüce'ye Es Es tepkisi; "25 yıldır aynı söylem"

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'nin Eskişehirspor ile ilgili kulübe destek konusunda "Yasaların imkan tanıdığı ölçüde" demesi, sosyal medyada tepki çekti. Taraftar son 25 yıldır Yılmaz Büyükerşen'in de aynı söylemde olduğunu, "Yasalar izin vermiyor" diyerek Es Es'in yanında yer almadığını hatırlatarak Ünlüce'yi eleştirdiler.

Ünlüce'ye Es Es tepkisi; "25 yıldır aynı söylem"
banner127

Ayşe Ünlüce, geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor'un efsane oyuncularını ziyaret etti. O anları sosyal medyadan paylaşan Ünlüce, "Eskişehirspor’umuzun efsane futbolcuları ile bir araya gelerek kulübümüzün mevcut durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Eskişehirspor’un her seçim döneminde siyasete alet edilmesinden bir çok hemşehrimizin rahatsız olduğunu biliyorum. Eskişehirspor bu şehrin gözbebeği ve 31 Mart sonrasında yerel yönetimler olarak yasaların imkan tanıdığı ölçüde üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Efsane futbolcularımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." notunu düştü. 

 Ayşe Ünlüce'nin paylaşımında "Yasaların imkan verdiği ölçüde" diyerek takıma destek olacaklarını söylemesi taraftarın sert tepkisine neden oldu. İşte Ünlüce'nin paylaşımına yapılan bazı yorumlar; 

"Son 25 yılda “yasalar imkan tanımadığı” için mi yardım etmediniz? 5393 sayılı Belediye Kanununda “Gerektiğinde, sporu teşvik etmek amacıyla gençlere spor malzemesi verir, amatör spor kulüplerine ayni ve nakdî yardım yapar ve gerekli desteği sağlar.” Artık amatör kulübüz, buyurun."

"Samimiyetini gösterin o zaman. Kapanacak dosyalar var. Dosyalarda Bir dahliniz yok. Şehirdeki binlerce insan gibi.. şirketleştiğimizde ne kadar hisse alacaksınız mesela bunlar önemli şu an."

"Bu şekilde mesajlar vererek siz siyasete alet ediyorsunuz 25 yıldır destek olabilirdiniz siz tercih etmediniz."

"Ne derseniz deyin ama Eskişehirspor a yardım edeceğiz demeyin! İnanmıyoruz. Kendimi bildim bileli Eskişehirsporluyum sizi bir kere görmedim Eskişehirspor ile ilgili bir konuda."

"20 senedir aklınız neredeydi şimdi mi aklınıza geldi Eskişehirspor? Samimi değilsiniz."

"31 Mart’tan önce yardım etmenizi önleyen nedir?"

"Hiç inandırıcı değilsiniz Ayşe hanım bu şehrin en büyük markası olan ESKİŞEHİRSPOR'U görmezden gelen sizlerdiniz."

"Eskişehirspor madem göz bebeğinizdi de niye bu zamana kadar yasaların imkan verdiği ölçüde destek olamadınız? Ön ayak olup da yasaların imkanları doğrultusunda neden bir şey yapmadınız? 31 Mart sonrası yasalar size ne gibi konuda imkan sağlayacak?"

"Şimdimi şehrin gözbebeği oldu yıllarca üvey evlat muamelesi gördü."

"Siz kulubü anca seçim gelince ağzınıza alırsınız ama o işler geçti koskoca 25 sene bir kuruş fayda yok"

"Bırakın bu işleri. yıllardır aynı masalları dinlemekten sıkıldık."

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30