Tam bir bayram havasında geçecek

AK Parti, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreni ile hizmete açtı. Yapılan açılışta söz alan Ak Parti’nin merkezdeki belediye başkan adayları, şehre yeni bir heyecan getirmek için göreve hazır olduklarını belirtti. 

Tam bir bayram havasında geçecek
banner127

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen açılış törenine; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ve AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç da katıldı. Yüzlerce vatandaşın bulunduğu açılış töreninde başkan adaylarına bol bol tezahüratlar yapıldı. 

Törende bir konuşma yapan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Önümüzde zorlu, yaklaşık 65 günlük bir süreç var. Ama görüyoruz ki; bu süreç bizim için tam bir bayram havasında geçecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın da söylediği gibi önümüzdeki süreci özellikle gönül belediyeciliği anlamında; AK Parti’nin seçim stratejisi olan tevazu, samimiyet ve gayret doğrultusunda üretip, yürüteceğiz. Biz biliyoruz ki; tüm teşkilatlarımız bu seçimde elinden gelen gayreti göstererek her bir gönülü kazanmak adına her bir sokağa, her bir haneye girecek. Teşkilatlarımız, gönülleri almak ve milletin bağrından doğan bu davaya hizmet için dün yaptığı gibi bugün de gerekeni yapacak ve yarın da yapmaya devam edecektir” şeklinde konuştu. 
Açılış töreninde konuşma yapan bir diğer isim ise MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir oldu. MHP’li Candemir, Cumhur İttifakının 2053 ve 2071 vizyonlarını adım adım inşa edeceğini belirtti.


SKM açılışında konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, “Bugünden itibaren tüm şehrimiz için günün 24 saati yılın 365 günü yaz demeden kış demeden hep beraber birlikte çalışacağız. Çünkü bu şehre yeni bir heyecan lazım. Şehrimizi hepimiz için herkes için daha güzel daha huzurlu daha ekonomik bir şehir haline getireceğiz. Bugünden itibaren burada bir söz veriyoruz. Şehrimizi herkes için daha ucuz daha ekonomik bir şehir haline getiriyoruz. 1 Nisan’dan itibaren Eskişehir’de tüm toplu taşıma ücretleri daha da düşecek. Gençlerimiz ve öğrencilerimiz için şehrimizin her yerinde internet ucuz hayır ucuz değil, ücretsiz olacak. Sadece toplu taşıma değil, çeşmelerimizden akan şebeke suyu daha ucuz hale gelecek, kalabak suyu daha ucuz hale gelecek. Otopark ücretleri onda biri kadar olacak” dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkan adayı Volkan Doğan ise, “Odunpazarı kısa bir ara verdi Burhan Başkanımızdan sonra. Beş yıllık aradan sonra kaldığımız yerden yola devam ediyoruz” dedi. 
Doğan, Cumhur İttifakı vurgusu yaptığı konuşmasında, “Bugün Odunpazarı’nda da, Eskişehir’de de 14 ilçemizde de bir fark var. Bugün başbuğ Alparslan Türkeş’in Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, Eskişehir’de onların yol arkadaşları ile beraber onlarla omuz omuza yürüyoruz” ifadelerini kullandı. 
Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç da Eskişehir’i AK belediyecilikle tanıştıracaklarını kaydederek, 31 Mart’tan sonra kentte her şeyin değişeceğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30